onsdag 19 maj 2010

imorgon kommer mámma&pappa hem efter en vecka på kreta. anton & jag har städat huset nu. snart ska vi åka och handla lite mat vi kan äta imorgon när dom kommer hem.. finns inte mycket i kylen! :( hoho. har inte behövs. ätit hos mormor&morfar två gånger, och hos farmor&farfar två gånger ;D mums!

har börjat blogga på en annan sida, där jag lär vara med aktiv. den verkar lite roligare än denna. roligare liksom?! aja, länkar här:
http://elingustafsson.blogaholic.se/


Bye,

tisdag 18 maj 2010


Sol idag för typ första gången på ca 2 veckor(?)! så underbart. och det är en sån där varm vårkväll, som det skulle varit för länge sen. men nu är den äntligen här! så himla najs! :D varit hos mormor och ätit idag igen, gott ;D

kom hem och satte mig och gjorde läxa! är så stolt över mig själv. dock skulle den varit inne för en månad(?) sen.. men jag gjorde den! :D har bara två grejer kvar i skolan, som jag inte gjort.. sen är jag klar! :D två veckor kvar tills betygen sätts, och fyra veckor kvar till studenten. HÄRLIGT?! :D

ska kolla på filmen, som jag ska redovisa på fredag, ikväll. ska förhoppningsvis orka se den! :) har ju sovmorgon imorgon igen, så underbart ;P så hinner se de, SKA SE DEN och redovisa den så jag inte har något kvaaar. MÅSTE! hur jobbigt kan det vara?

nu blir det nog kippes och film ;)

P.S har tagit ur min tungpeircing också ;P

måndag 17 maj 2010

Idag har jag umgåts med Amanda nästan hela dagen. Känner att jag har saknat henne som fan. Även om vi ses i skolan typ varje dag är det inte samma sak som att umgås på fritiden, och det har jag verkligen saknat! Så hämtade henne på öland, sen kollade vi på film, snackade, va ute och gick och hängde på skolan en stund. Mycket trevligt! :)
imorgon är det den sista lediga dagen. dagarna och rusat förbi och det har inte varit sol en enda dag. jag är lite arg över detta! när fasen kommer den riktiga våren? vill ha den nuuu :)




miss u p.

tisdag 11 maj 2010


älskar våren, för man är ledig så mycket då! :)
idag är jag ledig dag 1 av 7. hur mycket okej är inte det?! :D har varit sol, dock lite kallt så blev en långpromenad istället! :) så skönt.
nu är jag uttråkad. vet inte redigt vad jag ska göra?! hmhmhm. imorgon ska jag iaf städa och förmodligen ta en långpromenad till, kanske med stavar? isf blir det skogvandring så ingen ser mig. mohaha. ehhh.
eftersom typ alla går i skolan imorgon kan jag inte träffa någon ikväll, lite tråkigt faktiskt!

jag kan ha hittat min studentklänning nu. på hm.com för 129 :-! galet billigt faktiskt, och så fick jag beställa en kjol också. får hoppas det passar meee, annars vore det lite tråkigt! :( blir lycklig isf! den är lite ljusblå/vit typ. asnajs.

fem veckor kvar till studenten. DET ÄR HELT SJUKT förfan. det är fortf. kallt ute!? förra året var man typ ute och festade, nu sitter man inne på massa kläder... Värme, kom fraaaam nuuuu :D

söndag 9 maj 2010




en rätt så händelserik helg. det gillar jag.
fredag: skola till två, sen åkte jag och Ida och solade. hur najs som helst, speciellt nu när det är tråkigt väder. ´foto c har venissage på slottet, så vi gick dit och kollade en stund. blev en fika på dream i väntan på att malin skulle sluta så vi kunde åka och äta pizza. g o t t. hehe
Sen åkte jag och malin hem till malin och kollade på sherdil, hur länge sen var inte det?! :O haha, men de va ju dock inte så bra som jag mindes den.. aja, sen bastade vi och pratade massa i skit i flera timmar. malin är saknad!

lördag: blev fest med erica i nybban. hon om någon är saknad! och kul hade vi! :) kanske lite för kul en stund, men de minns vi inte ;) haha. kul med lite nytt folk åså.

idag är endast trött. fyyyyyyyyyyy!


jag vill inte ha med dig att göra. jävla idiot, bye!

torsdag 6 maj 2010

idag blev det en dag med elin, festligt att ha en vän med samma namn. det har jag alltid velat, haha :D vi gick en runda på stan och satt på corner i en timme typ :) sen blev det bowling med fredde också! gick ju sisådär ;) men va inte sämst iaf :D hehehe

imorgon blir det sola & road trip med Ida efter skolan, kan bli kul och spännande ;D heheheh. jaja, får se vart vi tar vägen! :D

vill ha sommar, vill ha student! NUU!!!

tisdag 4 maj 2010


i dont want to miss a thing.
but i miss you.

livet är väldigt orättvist. mot mig.
jag vill gå vidare nu, nu, nu.
jag vill bara glömma dig.
men det kan jag inte.
du sårade mig.
hej då.


tänk, det är sex veckor till studenten. hur skönt är inte det på en skala? jobb hela sommaren på stinsen. och vad ska man göra sen? resa, eller?
jag har dessutom förstört min kamera... KUL!


you were perfect to me.

måndag 3 maj 2010

Hur ska jag veta vart jag har dig? När jag inte vet vart jag har mig själv? fan så jävla jobbig. så körd.

vill ta studenten NU, och bara glömma allt som har med skola och göra.



:(

torsdag 29 april 2010

tell me what's wrong.. i can't read your mind, darling
jag orkar inte gå i skolan. det är så jävla seeeeegt. 1½ månad kvar till studenten, pepppepppeppp!!!!!!

imorgon är det valborg. i år blir det som vanligt att fira med mina bästa vänner! :] underbart. leka, grilla och dricka. fint ska det va! :)

nu ska jag gå till bussen för att ha 2 timmars religion. bläää

Ikväll bjuder Josse på middag! :D <3

torsdag 22 april 2010

Köpte bil igår, en alfa romeo 156! :D nice som fan! :D

idag har jag jobbat, ska snart åka till min sötnos!:)
imorgon ska jag gå i skolan, och sen jobba ;P
på lördag ska jag, vadå? jo jobba ;P haha, sen ska jag på kalas hos John, och sen vara med min sötnos. vilken toppen helg! :D


BYE!

onsdag 21 april 2010

känns ju så där lagom kul att springa ut till en håkan äckel hellström låt på studenten. men får väl se till att vara aspackad så jag inte minns det. låter som en bra idé faktiskt, ska satsa på det. nu känns det lite bättre.

jag vill bara ha helg nu. umgås med en bra person :)
samt jobba och gå på kalas hos lilla kusinen som redan fyller 18 ;D


R<3

måndag 19 april 2010


idag är det tredje final matchen djurgården -hv71, och det står 1-1 i matchen, ganska spännande faktiskt! så idag vinner vi igen! ;)

bra helg. igår blev det lite film med robin! :) solsidan & rat race, det var fint! :):):)

like it a lot

<3

söndag 18 april 2010



igår blev det tacos, öl, ölspel och mycket skratt på Öland! :) väldigt mysigt! fler såna kvällar! märks typ att det inte är mycket kvar i skolan. man är så lättad nu! snart student! :D wooohoo!

like it alot!

fredag 16 april 2010

borta, bara så där.. jag känner mig på något sätt väldigt sviken.. så många ord, så mycket känsla. nu är du bara borta.. vad hände? jag har inte fått något svar. jag antar att jag inte kommer få det heller. hejdå..

idag har vi lämnat in projketarbete och jag har varit glad, så där glad man inte är så ofta. jag märkte att det släppte något mellan mig och mina två bästa vänner. idag blev jag påmind om hur jävla bra och goa dom är. det har jag saknat, hur mycket som helst! <3

imorgon blir det öl och poker hos Ida med Amanda, det kan inte bli bättre :]

söndag 11 april 2010

life's compliceted..
jag är väldigt förvirrad just nu. det känns inte dåligt, men inte okej heller.
jag vet inte vad som kommer att hända, men jag hoppas det blir bra. jag vill, men jag vet faktiskt inte heller om jag är redo. men man måste våga, våga prova, våga chansa. jag skulle aldrig såra dig. jag blir glad av dig. det är bra, du är bra.
men du måste visa det också. right?

jag hatar skolan. jag skiter i typ allt. varför? jag orkar inte. projektarbete är så jävla trist att jag skulle kunna hänga mig för slippa. (ironi). nä men de är rikigt boooooring... that's life.

nu ska jag börja plugga på mitt, förhoppningsvis, sista naturkunskap b prov! kan inget och det är om tre dagar, heja mig! är så duktig!


i do like you...

torsdag 8 april 2010

tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig.

blev utgång med Josse igår, mycket trevligt! :D hoh, idag blev det lunch på viktoria, en god gyrostallrik ;) hihi, sen åkte jag hem till malin. som alltid är trevligt! :D

imorgon blir det jobba i sju timmar, asnice :) får väl hitta på nåt skoj på kvällen åsså. :)



this is the end, good fucking bye!

lördag 3 april 2010

i like you

fredag 2 april 2010

like always. inte ledsen, mest besviken tror jag.
idiot.

ikväll ska jag vara med lisa! :)

onsdag 31 mars 2010

jag tycker livet är så orättvist..

söndag 28 mars 2010

måste också tillägga att Lisa är en väldigt bra vän! <3
det är ju lite orättvist att vissa får skriva rapporten tillsammans, medan vi i vår grupp måste skriva varsin, right? det står ju i princip samma sak.
tydligen får vi inte ens diskutera vad vi skrivit, yeah, okej? men är vi inte en grupp. kommer ju säkret få ig iaf, eftersom min lärare är dum i huvudet. men bryr jag mig? nej, det här hasr sugit så jävla hårt. trycka tröjor. herregud, varför valde jag det? boooring.


snart är det lov. ska bli klar innan torsdag, måste. skiter rent ut sagt ut rapporten blir, bara jag lämnar in i tid så blir det nog bra!
aha, nu har jag börjat skriva rapporten. varför kan dom inte skriva så man förstår? allt ska vara så jävla komplicerat hela tiden.. använd svenska så man slipper sitta som ett frågetecken. blöööööö

torsdag 25 mars 2010

jaha, vad ska man säga. är ju inte direkt förvånad faktiskt. alltid.

söndag 21 mars 2010

börjar få ångest. måste börja skriva rapporten till projektarbete snart...
men aah. är ledig typ två dagar i veckan så får kämpa lite med det då! :)

a.

lördag 20 mars 2010

alltid samma visa.. blir så less :(

onsdag 17 mars 2010

Vårtecken


Signe och jag har sett den första vårblomman idag:)

torsdag 11 mars 2010

den här veckan har gått väldigt fort. kanske beror på att vi va lediga i måndags, hade en lektion i tisdags, var ledig igår och idag har jag en lektion på en timme mellan kvart i tolv och kvart i ett. vid halv två ska jag jobba:]

imorgon ska jag och lisa bila till emmaboda för att kolla på rubgy mellan emmaboda och nybro. det kan nog bli kul.

& på lördag ska jag till cääääzzzyy <3 :D

funfunfunfunfun!

lördag 6 mars 2010

oh lördag. redan ;P
igår blev det utgång med ida, amanda, lisa och sofia :) en riktigt trevlig kväll!

ikväll ska vi fira tobias :) ska bli riktigt skoj.



jag blir så trött på er ibland. blir sura för ingenting. för att jag tackade nej till jobbet EN gång så blir dom assura, dettta har varit planerat länge, och dom kan ju inte räkna med att man kan varje gång?! så jag tackade nej och bajs blev skirsur. stora problem.
orkar inte.

onsdag 3 mars 2010

funderar. på. om. det. verkligen. är. rätt. beslut. jag. tar.
jag vet inte, förstår inte. allting verkar så bra ibland, men
sen vet jag inte. det är som om människor förändras under en
veckas period. först bra, sen skumma. alltid.

jag vill försöka förstå vad det är du vill, men du verkar just
nu bara dryg och tråkigt. alltså, jag borde inte ens lägga ner tid
på dig. dumt att säga... men, jag tror det kanske blir bäst så.

jag tror inte jag är redo. redo för något nytt. inte nu.


lite mer än tre månader till studenten. livet leker

tisdag 2 mars 2010

seriöst. är alla dumma i huvudet? jag undrar ibland.
nu börjar jag bli så trött på människor, vill bara strypa
vissa personer. gaaaaaaaaah!!!

längtar till påsklovet då jag och lojsan planerar en ny göteborgsresa :D



det är ni som är dom konstiga, de är jag som är normal

måndag 1 mars 2010

funderar på om jag börjar bli sjuk.. har ont i huvudet och har haft det i mindre mängder under dagen, första skoldagen på tja, fem veckor? ;)

dagen börjar med ljud, med vår kära hkiss. seriöst, byt ut honom! bläblä..
sen idrott där becca höll lektionen, en rolig lektion tycker jag! :)
och historia med vår nya lärare, susanna tror jag hon hette. verkar lite.. ja? jag vet inte. mongo kanske ;p haha. jaja

fick trevligt sällskap till stationen idag :] sånt där som inte händer så ofta.


amanda berättade en grej för mig idag. jag blev lite pissed off! vi är i samma projektarbetesgrupp, och en gång när vi hade möte pratade vi om den där jävla rapporten man ska skriva. och jag föreslog att vi skulle skriva den tillsammans, för jag trodde man skulle göra det även om man va i en grupp.. visst att man måste skriva vissa moment själv, de fattar ju jag med? men jaja.
sen va jag och ida tvungna att gå till våra ind. val. amanda och den andra ida va kvar och då säger beata att hon tror att jag inte kan skriva den själv för att jag inte är med i gruppen eller vafan de var? jag bara: hallå? jag har varit med varenda jävla gång vi har tryck tröjorna! hon vet inte ens va hon pratar om.
blev faktiskt ledsen när jag fick höra det.. och nu känns det inte ens kul att göra det här. vill inte ens gå på möterna, vill inte! hur kan man säga så till ens kompisar? hon fattar väl att vi snackar?
åh :(

blev på dåligt humör nu.

kolla på jalla jalla nu.

bajs.

söndag 28 februari 2010

idag när jag va ute och promenerad fick jag känslan av vår.
ville bara ha vår och värme nu! ha massa grillkvällar med trevligt folk.
jag längtar, vill ha vår! sista våren i skolan... YEAH!
Igår var jag med Cazzy :) va kanske inte den roligaste gången.. men har alltid roligt med henne :)

idag blir det nog bara lugnt. ut och gå en runda(som vanligt), och sen ligga framför tvn så länge det går ;)

imorgon börjar skolan. känns rätt skönt! träffa alla i klassen igen, har saknat ganska många, men vissa har det varit så skönt att slippa i fem veckor ;) haha!
ska börja träna lite igen nu när skolan börjar. har ju ett rätt gutt schema. :)



S.

lördag 27 februari 2010

Bio igår; Farsan. tyckte faktiskt inte den va så bra. seg liksom. menmen, med bra sällskap så gjorde det inte så mycket :) <3

ikväll blir det att åka till mitt andra hem som ligger i lindsdal! :D blir en kväll med godis, chips och melodifestival ;) perfekt lördag!





S.

torsdag 25 februari 2010

lovet har gått så fruktansvärt fort! :O nu är det redan torsdagkväll.
vart har veckan tagit vägen??? hoho?

imorgon är det fredag och ska försöka vakna så jag hinner åka tiobussen in till stan och träna. på kvällen blir det iaf bio med en speciell person! :)

onsdag 24 februari 2010

jag hatar dåliga dagar.
jag hatar när folk missförstår mig hela tiden.
jag hatar när tror att man är sur.

men det kanske är mig det är fel på då.
kanskekanske, vad vet jag?


har snor i näsan, det gör ont! :O :(





thinking about you.

söndag 21 februari 2010

söndag = återträff med sandviks kvarn slavarna.
har varit pepp hur länge som helst. men just nu
känns det som om det bara kommer skita sig.

kom igen, det har snöat hur mycket som helst, och
tror inte att tågen kommer vara inställda?

ibland blir man ju bara så trött..

yeye,


bye

fredag 19 februari 2010

fredag och det är sportlov, ska bli så skönt med en veckas lov.
på söndag blir det återträff Sandviks Kvarn, ska bli så jevla skoj & träffa alla :):):)


jag blir så trött på såna som dig. som bara förstör, som bara skiter i vilket, som bara skiter i att bry sig, som bara är neggo. SLUTA! för en vecka sen va allt så jävla bra, men vafan hände denna veckan? tell me.


vill ha söndag

onsdag 17 februari 2010

Sitter och skriver CV. har inte insett fören nu hur svårt jag har att formulera mina meningar så det låter bra. SUCK!

lördag 13 februari 2010

igår kom jag hem från malmö. det kändes lite trist, hade lätt kunnat stanna där en vecka till. pallar liksom inte gå i skolan nu. menmen en vecka till och sen är det lov :)
hade iaf en trevlig vecka i malmö, praktiken va hur bra som helst och alltid trevligt att hänga med amanda &signe :))

blöö.

inte mera snö, tack

söndag 7 februari 2010

Nu befinner jag mig i Sveriges tredje största stad Malmö. det är riktigt chill!
tog tåget 09.09 och det gick kalasbra, Signe mötte upp mig på Centralen i Malmö, köpte busskort och vi begav oss till Bosses för att lämna mina grejer! :) sen gick vi till stan och kollade vart min praktik låg. :) så nu hittar jag dit iaf! :) sen köpte jag lite mat åså.
nu har vi kollat på fucking åmål och sanning och konsekvens ;) bara amanda som fattas! men hon kommer nog snart hoppas jag! :) kommer bli en trevlig vecka här.

kommer träffa en vän också! :) ska bli skittrevligt! :D


pussss

måndag 1 februari 2010

bläblä, funderar på att skita i praktiken i skolan. Ingela är bara en bitterfitta och beter sig som en jävla kärring! kom igen liksom, ta inte åt dig mer än du klarar av.. menmen, vill åka härifrån. ska nog åka till malmö i helgen, saknar Signe så jälva mycket, har snart inte setts på 1,5 veckor! :( saknar amanda med! ska prata med dom.. SKAAA. kanske inte är så deppig då..

menmen, det va nått jag skulle skriva, men glömde nog bort det..


JAG SAKNAR SÌGNE BAJSMYCKET! :(

söndag 31 januari 2010

vilken bra helg!
fredag:
fick sluta tidigt så jag kunde ta ett bussen hem! :D inte helt fel! blev att duscha, göra mig i ordning, köpa pizza och åka till Josse! :) sen blev det 2,5 timmars resa till Nässjö och stå i kö i typ 20 min ( varken jag eller Josse va beredda på att stå i kö... KALLT ), vi köpte oss varsin mössa och sen började den där jävla väntan på att Backyard Babies skulle börja spela. Förbandet hette sator och va lite tråkiga. dom spelade en bra låt; this is my life! hoho, inte ens deras låt. menmen! :D sen runt halv elva började dom spela! och det va bra :D dock har jag inte lyssnar på deras nya album, och såklart spelade dom massa låtar från den. dåligt! ;) men dom spelade många av mina favoritlåtar! dregen va ruskigt snygg. :] tack Josse för födelsedagspresenten! <3 sen blev det 2,5 timmars bilfärd hem också. Josse fick köra hem och körde nästan på en räv och skrämde nästan ihjäl mig när jag halvsov med att tvärbromsa för ett råddjur. MEN EN TOPPEN KVÄLL BÄSTA SYSTER <3

lördag:
mamma väckte mig runt tio, så vi drog in till stan. köpte inget! :O fantastiskt. hämtade dock min efterlängtade dator! :) hihi. sen blev det hem för att göra sig i ordning för kvällen med ICA Stinsen! ;) blev trerätters på Hansons krog. förrätten va inte någon hit, hanna och jag fick sitta och trycka in oss den. någon macka med sån äckelost och rocculasallad! :S fy. varmrätt entrecote med potatisgratäng! fettnice! :D dock för stor köttbit :P till efterrätt med det en hallonpannacotta, ruskigt god, dock va jag mätt! :( det var de godaste. men men! sen förfestade jag, hanna & charlotte. sen blev det bistro och rocken med fint folk! :) <3

söndag
sovmorgon till halv tolv. har aldrig hänt innan! men blev en dag med en saknad malin! :) <3

håller tummarna för praktik...

onsdag 27 januari 2010

jag vill inte vara i skolan. ska försöka ge mig av nästa vecka med amanda. villvill skaska1

måndag 25 januari 2010

people like, people like, people like us.
om några dagar bär det av mot nässjö med syster för att kolla på Backyard Babies! :) kommer nog bli himla trevligt! :)

ibland kan jag finna det väldigt intressant att vissa människor får tycka vad dom vill, medan resten ska gå & nicka och håll käft. Men när man väl säger sin åsikt(vilket jag inte gör eftersom man tydligen inte få tycka vad man vill), så blir det en massa tjafs. varför? varför får man inte tycka vad man vill? varför är det dom tycker så jävla bra mot det jag tycker? jag tycker att deras åsikter suger balle och de kan slänga dom i sjön för deras skit betyder ingenting för mig. BLÄ!
yeah.


blir så trött. killar bara ljuger. fyfan!

fredag 22 januari 2010

oj tiden rinner iväg! har lämnat in min dator så har nästan glömt bort bloggen! ;) har dock inte pallat blogga heller. har inte haft nått kul att skriva dirket.
fyllde år förra veckan och de firades med utgång på fredagen & lördagen! :) asnice!

denna helgen blir det lugnt, imorgon ska jag köra pappa till Äspelund så blir nyktert idag med! :) får se vad som hittas på.

dont stop me now.

lördag 9 januari 2010

kvällen i karlskrona igår va toppen! massa härliga människor och alkohol! :) damn nice! ;D hehe


men nu är jag sur, trött och irriterad.
litar aldrig på dig igen.

onsdag 6 januari 2010

säg inte att jag ska bli sjuk nu! orkar inte va trött och hängig..
blä!

karlskrona om två dagar med amanda! <3

måndag 4 januari 2010

ibland tror jag att jag dom tråkigaste vännerna som finns.
fjärde dagen in på det nya året, 2010!
hoppas detta året blir bättre i sin helhet än förra. :]
kan behövas!

nyårafton tillbringades i nybros scoutkårstuga med ett 30-tal personer. majoriteten var bra, sen fanns det vissa mindre eh bra personer. men dom sket jag i! ;) det bjöds på kall planka, helt okej och det dracks ett antal öl. jag talar för mig själv och tyckte det var mycket trevligt!
tolvslaget smällde vi av lite raketer och drack skumpa. Ida jag & Amanda drog en runda till "stan" där vi träffade lite människor.
vi kom hem nästan förtidigt, tråkigt!!!!
dagen efter tillbringades mesta dels med andreas & david. trött och frös gjorde jag så var väl inte så uppmuntrad av det. kom hem vid fem och va helt slut.

men det var inte det bästa nyåret, men det va ett jävligt bra ett! :)

fyller 19 om 12 dagar, funny bunny, ett år kvar till bolaget....