måndag 14 december 2009

tillbaka från göteborg.
vi börjar på fredagen!
blev lite strul med tåget, jag nämner inte varför de är de gfbjkvj ;)
men vi kom iväg vid tio över nio, med tre byten framför oss. vimsiga som vi är trodde vi aldrig att de skulle gå. men vet ni? de gick hur bra som helst utan ett enda problem! vi fick t o m se en kändis ;) ensam mamma söker oskar som är tillsammans med Helena. sjukt snygg ;D haha!
japp i göteborg hittade vi ganska enkelt till hotellet eftersom det låg mittemot centralstationen och brevid nordstan ;) NICE! vi checkade in, gick en kort runda på stan, åt en cheese, gick upp på rummet och sov några timmar! sen började vi göra oss i ordning för en en utekväll. vi hade räknat med lite käk och någon öl. det slutade med att några extremt trevliga göteborgare bjöd oss på den ena drinken efter den andra. vi tog vår lunch på väg hem från krogen vid halv tre, de bestod av en cheese ;D

lördag.
vi gick upp runt tio för att äta frukost, blev en macka typ ;) sen gick vi en sväng till hemköp och köpta kippes och läsk och groggblandning! sen vilade vi en stund på rummet innan vi mötte andreas, jessica och martin, när vi väl hittat dom, och dom sitt hotell gick vi till hard rock café och tog två öl och varsin hamburgaretallrik. sen började festen. vi gick till vårt hotell och knäppte några öl innan vi drog till en pub nära scandinavium! runt nio tio befann vi oss innan för dörrarna på scandinavium för att se Killswitch Engage, som jag inte tyckte va så bra live, och halv elva började det spelas underbar musik; IN FLAMES <3 det var helt klart så jävla underbart! nästan två timmars orgasm. vi tänkte ta en krog runda efteråt eftersom nykterheten slog till. men långa köer till varenda pub, så jag, louise & martin begav oss till vårt hotell(som jag glömt nämna heter GRAND HOTEL OPERA) och knäppte några öl tills klockan blev tre. Då fick martin åka hem till sitt och vi gick ner och köpte fyra cheese och packa ihop våra grejer. och halv fem somnade vi gott, väldigt gott.

söndag.
hemfärd. lite tråkigt men samtidigt lite skönt. fick iaf åka bil hem, skönt.
bästa helgen i mitt liv, tror jag!

LOUISE HOLM <3 ELIN GUSTAFSSON <3 JESSICA STRIBRANDT <3 ANDREAS HOLM <3 MARTIN LAGERKVIST = mumma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar