fredag 12 juli 2013

Malmö

Tiden går så fort när man är ledig. Nu är de redan fredag, alltså jobb på måndag igen... Ångesten börjar smyga sig på...

Malmöresan var det bästa i år! Vi har haft så jävla roligt :D 
Tisdag: åkte hemifrån vis tio, kom fram kl 14. Bra timing då man fick börja checka in kl två ;) flyttade in på rummet och började dricka lite öl. Sen gick vi och åt lite. Det blev en sen och kort utgång på möllevångstorget, alla var trötta så vi begav oss hemåt. Det är svårt att gå hem i en främmande stad, så använde en gps men gick vilse ändå. Heja oss. 
Onsdag: började med lite hotellfrukost kl8 , sen vilade vi lite på rummet innan vi gick till möllevångstorget igen för att äta lite mat. Vi drog en nitlott och åt på något konstigt ställe med inte så värst god mat. Men vi började tagga inför kvällen istället. Sagt och gjort, vi sju tiden började vi gå mot stadion(700m), som alla andra typ. 
Sabaton var förband. Faktiskt helt okej att se. Gillar inte dom så jättemycket men dom var bra live och fick igång publiken! 
Sen började de äntligen, det kan nog vara bland de bästa jag har sett. Jag är så nöjd man kan bli efter detta! :D 
Torsdag: eftersom vi inte gick ut efter konserten lämnade vi hotellet innan tio för att åka till emporia , som är ett stort och ganska nytt köpcenter, för att kolla lite. Riktigt kul var det, och stort. Man hade igen aning om vart man var ;) haha! 
Åt en sista måltid på Jensens och åt en jävligt god köttbit! 


Har en sjukt bra resa! :D nu kommer lite bilder. Puss 

Taggade!
Sabaton spelar här!




IRON MAIDEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar