tisdag 23 augusti 2016

Hoho

Haft fullt upp så har inte hunnit blogga nåt på ett par dagar. 

I torsdags träffade jag Jennie och Ebbe. Vi låg inne på BB samtidigt och fick barn på samma dag. Pratade väldigt mycket så vi bytte nummer. Det är jag glad för. Vi åt lunch och snackade bebisar. :) hade en supermysig dag! 
Ebbe är dock några storlekar större än Agnes. ❤️

I fredags skjutsade jag Josse till flyget😢 innan de åt vi lite brunch och hon gosade massa med Agnes. 
(Förlåt för bilden)❤️

I lördags var vi på kalas för Måns, Milo och Elof. Emilia var hemma och jag fick träffa hennes kille Barry för första gången. Emilia bor i Sthlm och Barry i Holland. Sp hon passade på att gosa med A massor. Nästa gång vi ses är kanske vid jul och då är hon ju redan 6 månader. 

Söndagen bestod av städning och rensning. Och ett återbesök på djursjulhuset.Skruttans sår varade och var helt äckligt. Så nu får hon gå på antibiotika och smärtstillande några dagar. Hoppas de blir bättre snart. Vi har bara sån otur med våra kissar. Klart de skulle bli infekterat. Hon är inte helt nöjd med att ha en tratt på sig hela dagarna. Får ta av den ibland så hon kan äta, dricka och tvätta sig. Märks att hon har ont😢

Igår var det en styrig dag hemma. Kunde inte lägga ner A på hela dagen typ. Var väldigt gnälligt. Sen sov hon inte alls mycket på hela dagen. När hon inte hade lyckats somna vid 9 på kvällen åkte vi en runda. Hon somnade och sov enda till 3! Så skönt. Första gången hon bara vaknat en gång under natten. Lycka :D man känner sig lite mer utvilad idag. 
Hann med en promenad med mamsen också. ❤️

Idag ska vi på lägenhetsvisning! Ska bli så spännande. Mormor ska vara barnvakt. Gissa vem som är överlycklig?😉 hihi! Hoppas den är fin så vi kan köpa den och flytta! Är så trångt här nu. Får inte riktigt plats med alla hennes grejer typ. Knöla in de lite här och var.. 

Ska se om jag kan lägga ner pluttan och kunna vika in lite tvätt. 
Puss!
Sigge vaktar Agnes 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar