söndag 29 januari 2017

Effektiv söndag!

Har nog inte fått så här mycket gjort på jag vet inte när. Man hinner inte vara supeteffektiv när man är hemma själv med Agnes. Inga större projekt iallafall. 
Elias skulle köra ved och Agnes har fått vara hos farmor och farfar. Så har varit själv nästan hela dagen. Faktiskt skönt, men saknar Agnes så mycket nu! 

Började med att sortera papper och sätta in i pärmarna. Vi är så dåliga på att göra de. Haha! Sen har jag velat få ner TV-bänken och ha tv-spelen där i. Fick ner den tillslut. Inte de lättaste att ta ner själv, men blev inga större märken i trappen ;) fick upp lite tavlor och lampor nere i källaren. Nu är det supermysigt där!
Plockat ner Agnes gamla kläder i en kartong istället för att ha de i en påse(som ändå var för liten...) man fattar inte roligt att hon har varit så liten. 
Bytte kattsand och dammat hela över- och undervåningen. Dammsugit nere. Elias dammsög faktiskt igår ;) 
Fått upp lite tavlor uppe också, ändrat om lite. Hittade en Lasse Åberg tavla som jag fått av farmor. Den fick Agnes in sitt rum. Bäddat rent sängen och förberett middagen. Och städat båda toaletterna. Galet vad man har sprungit upp och ner och härjat. Men känns så jäkla gutt nu! :D 
Vill bara få i ordning allting nu, men de får ta sin tid. :) 

Snart kommer Agnes hem. Då ska vi  bara mysa ❤❤❤
Världens bästa tjej blev 7 månader häromdagen. Vart tog tiden vägen???



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar